Mini Cart

Tankeställaren : ny podcast om psykisk ohälsa med Melika Zakariae

För ett par år sedan valde Entreprenören Melika Zakariae att gå ut och berätta öppet om sin psykiska ohälsa i bland annat Expressen. Responsen blev enorm och Melika överväldigades av allt stöd. Många började efter det kontakta henne och berättade om egna erfarenheter av psykisk ohälsa vilket fick henne att inse hur stort problemet. Sedan dess har Melika Zakariae fortsatt att engagera sig i samhällsfrågor och förutom mental hälsa har hon också tagit kampen mot den utbredda sexismen i Gaming-världen. I den nystartade podcasten Tankeställaren kommer det vara en stor spridning på gästerna och ämnena kan sträcka sig från specifika problem och trender till inspirerande exempel och metoder.

Med podcasten vill jag inspirera och informera, bryta tabun och visa att det går att ta sig fram och bli den man vill vara oavsett vad man har för förutsättningar. Alla mår ibland dåligt och har svårigheter – man är aldrig ensam. I podcasten träffar jag intressanta männiksor som delar med sig av kunskaper, tips och sina egna historier

I de två första avsnitten gästas podden av författaren och kriminologen Maria Dufva samt journalisten och debattören Atilla Yoldas.

 

 

Podcasten Tankeställaren finns på alla vanliga plattformar för podcast som exempelvis Acast, Itunes och Spotify. Podcasten produceras av produktionbolaget Storyhood och är den första podden ut i en större satsning på formatet.

För mer information, kontakta we@storyhood.se